Preskoči na sadržaj
Upravljanje sigurnošću

Sigurnost

Poboljšanje zdravlja, sigurnosti i dobrobiti

U Butan plinu svi smo odgovorni za brigu jedni o drugima i okolišu. Zdravlje, sigurnost i dobrobit naših zaposlenika, izvođača i kupaca naš je najveći prioritet.

Kako brinemo?

Očuvanje dobrobiti zaposlenika koji omogućuju naše poslovanje, kao i naših klijenata, ključni je dio osiguravanja što pozitivnijeg utjecaja na svijet oko nas. Naša je ambicija imati nultu stopu incidenata. Kako bi podržali ovaj cilj, svi zaposlenici i partneri Butan plina ovlašteni su, ohrabreni i od njih se očekuje da ne rade u opasnoj situaciji ili u okolnostima za koje vjeruju da nisu sigurne za rad.
Vjerujemo da briga o zdravlju naših zaposlenika ima prioritet u našem poslovanju. Naš program sigurnosti i zaštite na radu usmjeren je na promicanje i održavanje zdravlja i dobrobiti kako bi se spriječile profesionalne bolesti na radnom mjestu. Uz praćenje globalnih smjernica od strane SHV Energy, svaka lokalna podružnica mora razviti i implementirati program zaštite zdravlja na radu temeljen na procjeni rizika. 
Upravljanje sigurnošću procesa ključ je našeg uspjeha. Kako bismo to podržali, implementirali smo standard za operativnu disciplinu i sigurnost procesa na razini cijele tvrtke kako bismo osigurali primjenu najviših standarda tehničke sigurnosti unutar našeg poslovanja, posebno kada se to odnosi na sprječavanje bilo kakvog nekontroliranog ispuštanja i sigurno zadržavanje određenih proizvoda. Ovi su standardi primijenjeni na sve naše lokacije za koje je procijenjeno da imaju najveći sigurnosni rizik procesa i nastavljaju se primjenjivati ​​svakodnevno. Također im se postupno daje prioritet na drugim lokacijama nižeg rizika. Primarni fokus ovih standarda je zaštita zdravlja i sigurnosti naših radnika.