Preskoči na sadržaj

O nama

S tradicijom u budućnost

Butan plin je jedan od vodećih distributera ukapljenog naftnog plina (UNP) u Hrvatskoj. Kućanstvima i poslovnim subjektima osiguravamo pouzdan i cjenovno prihvatljiv izvor energije. U Butan plinu brinemo da su naše usluge i proizvodi u skladu s okolinom u kojoj djelujemo. Dobili smo povjerenje brojnih korisnika i lokalne zajednice, što nam daje motivaciju za dalje te nas istovremeno obvezuje da u budućnosti budemo još bolji. Naš poslovni uspjeh je rezultat jasne vizije i strategije, koju dosljedno provode vrhunski osposobljeni stručnjaci.

Poduzeće Butan plin osnovano je 2003. kada je Butan plin Slovenija kupio manje privatno poduzeće na području Istre i osnovao Butan plin Hrvatska. 2006. godine preuzeto je poslovanje Eurotherma d.o.o. i tada smo se strateški povezali s najvećim distributerima UNP-a na svijetu – koncernom LIQUIGAS i SHV Energy, koji zadovoljavaju energetske potrebe milijuna potrošača diljem svijeta. U Butan plinu slijedimo globalnu strategiju razvoja poslovanja, koja se temelji na najboljim globalnim primjerima distribucije energije. Svjesni smo važnosti naših usluga, stoga našim korisnicima nudimo kompleksna energetska rješenja, koja im osiguravaju neprekidnu opskrbu sigurnim i ekološki prihvatljivim izvorima energije.

Misija

Pružiti kupcima sigurna, tehnološki napredna i ekološki prihvatljiva energetska rješenja. Korisnicima osiguravamo uštedu, stvaramo ugodno iskustvo korištenja energije i pridonosimo njihovom zadovoljstvu. Poslovanje naše tvrtke i rad svih zaposlenika temelji se na načelima etičnosti, povjerenja, suradnje i profesionalnosti. Društveno smo odgovorni i slijedimo načela održivog razvoja.

Vizija

Suvremenim uslugama i inovativnim energetskim rješenjima postajemo vodeći distributer ukapljenih plinova i energetskih usluga, čime nadilazimo očekivanja naših kupaca. Svoje ciljeve ostvarujemo ulaganjem u tehnološki razvoj i stvaranjem dugoročnih poslovnih veza i partnerskih odnosa. Njih kreiraju naši zadovoljni i visoko motivirani zaposlenici. Sve aktivnosti provode se u skladu s najvišim standardima zaštite okoliša, zdravlja ljudi i lokalne zajednice.

Vrijednosti

Mi smo dinamična tvrtka koja svoje napore usmjerava na kreiranje naprednih rješenja, prepoznavanje niša i osvajanje tržišnih udjela. Osnova našeg djelovanja je sigurnost, pouzdanost i održivi razvoj. Upravljamo promjenama koje su konstanta našeg poslovanja i prihvaćamo ih kao priliku za rast. Vjerujemo u znanje i radimo prema najvišim standardima. Poštujemo naše kolege, vjerujemo njihovim sposobnostima i ulažemo u njihov osobni i poslovni razvoj.