Preskoči na sadržaj
Održivost uz Butan plin d.o.o.

Bolji prema prirodi uz Butan plin

Djelujemo odgovorno prema okolišu i ljudima

Održivost je ključni dio našeg poslovanja temeljen na društveno odgovornom pristupu prema okolišu, zaposlenicima i partnerima, a ključni ciljevi naše tvrtke uključuju racionalnu upotrebu energije i korištenje ekološki prihvatljivih izvora energije.

Zaštita okoliša uz Butan plin d.o.o.

Zaštita i očuvanje okoliša

Naša posvećenost očuvanju okoliša u borbi protiv klimatskih promjena i smanjenju onečišćenja zraka odražava se u našem poslovanju, usklađenom s načelima održivog razvoja. Kontinuirano razvijamo nova energetska rješenja s niskim ugljičnim otiskom i značajnim smanjenjem emisija CO₂ kako bismo aktivno doprinijeli čišćem okolišu.

Društveno odgovorno poslovanje Butan plin d.o.o.

Društvena odgovornost

Kroz sponzorstva, donacije i humanitarne projekte, uvijek se trudimo vratiti sredini u kojoj djelujemo, potičući događanja u sportu, kulturi, znanosti, obrazovanju i drugim područjima koja obogaćuju život u lokalnoj zajednici.

UNP čista energija iz prirode

Čista, sigurna, dostupna energija

Kao tvrtka s dugoročnim planovima, imamo jedinstvenu priliku biti dio rješenja pružajući održiva goriva i obnovljive energetske alternative. Naša osnovna ponuda omogućuje nam pružanje čistih energetskih opcija izvan mrežnom segmentu potrošača i poduzeća, zamjenjujući visoko zagađujuća goriva.

Ugljični otisak

Čvrsto smo odlučili smanjiti emisiju CO₂, a kroz naša praćenja ćemo jasno prikazati i objasniti izračun naših emisija.

Kako postižemo svoje ciljeve

Povezivanje s našim dionicima

Smatramo da je od ključne važnosti za industriju i širu zajednicu da zajedno vodimo druge tvrtke prema energetskoj tranziciji. Ako ste zainteresirani za suradnju, pozivamo vas da istražite više o našim partnerstvima i da nas kontaktirate.

Određivanje prioriteta

Postavljanje prioriteta ključno je za postizanje željenih rezultata, a naših pet ciljeva predstavljaju konkretna i mjerljiva prioritetna područja koja su od iznimnog značaja za naše poslovanje te usmjeravaju svaku aktivnost u području održivosti.

Prilagođavanje rješenja

Naša usluga doseže značajan broj korisnika koji nemaju pristup plinskoj mreži, često smještenih u ruralnim područjima. Pružajući energiju tim kupcima, razvijamo dublje razumijevanje njihovih potreba i pružamo priliku za prilagođena rješenja koja te potrebe zadovoljavaju.

Omogućavanje čišće energije

Naša energetska rješenja imaju ključnu ulogu u globalnoj energetskoj infrastrukturi. S obzirom na čistoću, sigurnost i niski udio ugljika u našim osnovnim UNP proizvodima u usporedbi s naftom i ugljenom, aktivno podržavamo naše kupce u njihovom prijelazu prema održivijim energetskim izvorima.

Proširivanje održive ponude

Nastavljamo povećavati udio održivih goriva te proširujemo naša rješenja za obnovljivu energiju i mjere energetske učinkovitosti. Ove inicijative omogućuju nam proširenje utjecaja pružanjem održivih usluga većem broju korisnika.